Budoschool Kempen vzw is aangesloten bij erkende federaties en werkt samen met andere clubs.

Als Budoschool is het immers erg belangrijk de juiste federaties te kiezen die onze werking versterken en onze leden alle kansen bieden om door te groeien op alle niveaus. 

In Vlaanderen heeft de Vlaamse Ju Jitsu Federatie een sterke organisatie met mogelijkheden voor zowel competitieve als recreatieve leden, zorgt voor de verzekering met bijhorende budo-pas (blauwe kaart) en de VJJF erkent onze Sakura Taikai als nationale jeugdstage.

De Sensei zetelt mee in de Jeugd - Algemene technische & communicatiecommissie en onze Budoschool heeft voor Beerse en Wuustwezel iemand afgevaardigd in het Provinciaal Comité Antwerpen (PCA)

Onze internationale connectie is de World Kobudo Federation! 
Deze link met andere landen is de sleutel tot modern Ju-Jutsu waarin onze interesse zeer groot is, door samen te werken met andere W.K.F. scholen (bv Antwerpen, Can Ryu Barcelona, scholen uit de V.S., Canada, Frankrijk, Scandinavië en Oostenrijk) zorgt dit er voor onze leden voor dat er voldoende afwisseling is op een zeer fijne beleving inzake Ju-Jutsu en Tai Jutsu. 


Menig WKF lesgevers zijn onze Budoschool reeds komen vereren met een gastles en daar plukken onze leden de vruchten van!