In de aanloop naar 6 en 7 april 2019 zal je hier meer info vinden over de eerstvolgende editie. Wat houdt de Sakura Taikai juist in, wat en hoe?

De Sakura Taikai, nu voor de 7e maal georganiseerd door Budoschool Kempen vzw, is een 2 daagse stage op hoogstaand niveau met internationaal gekende instructeurs! Liefhebbers van krijgskunsten vinden hier zeker hun zin, zowel gewapende en ongewapende stijlen zijn aanwezig verspreid over 2 dagen in Sporthal De Pegger. Kijk op het facebookevent voor een snaek peek Sakura Taikai 2019 Belgium

Belangrijk inzake privacy: wens je niet op foto's te staa, geef het aan de fotografen van ons team die rondlopen. Ook voor de groepsfoto ga je best even aan de zijkant plaatsnemen.

Onze leden worden via het Twizzit platform uiteraard op de hoogte gehouden.


Kom 2 dagen genieten, bijleren en kennismaken met onze Sakura Taikai! We betrachten met ons team u te bekoren met een oplijsting van instructeurs met naam én faam.

Voor hotels en overnachtingen verwijzen wij u graag door naar de website www.trivago.be om een goed hotel te vinden! Onze organisatie regelt geen overnachtingen meer met de lokale hoteluitbaters, dit tot onze spijt.

Op zaterdag is een interessant programma met van 12u30 tot 17u30 (kan nog wijzigen !!!!) met gewapende stijlen voor de volwassenengroepen! Onder de 18 jaar (jeugdgroep 4 14j-17j) krijgt men een leuk programma aangeboden met genoeg input en dit op een tatami naast de volwassenen... De jongere jeugdgroepen krijgen les op het eerste verdiep op 3 tatami's met een korps instructeurs voorzien voor onze jeugd. Na de stage om 18u00 beginnen we met onze demonstraties en erna gaat de avondparty van start. Opgelet eigen dranken en maaltijden staan wij en de uitbater van de Sporthal niet toe! Tijdens de avondparty kan men tussen 19u en 21u aan €15 per persoon genieten van een maaltijd met pizza (beperkt in aantal) en pasta's. Voor drankjes kan men bonnetjes bekomen tot 22u, de laatste wordt gegeven om 22u45 en we sluiten af om 23u om zondag jullie in een nette omgeving weer van dienst te kunnen zijn.

Stijlen met wapens: Iaido, Bo-jutsu, Katori Shinto Ryu, Escrima, Tanto Jutsu, Kubotan.. Let wel je kan je indien je het bezit een bokken, Iai-to (ongeslepen), oefenmes, kubotan meebrengen. Het zal ook beperkt aanwezig en te koop worden aangeboden in onze merchandising shop!

Instructeurs zaterdag 6 april 2019

Hubert Laenen - Bojutsu

Alain Sailly - Escrima/Kali 

Rida Van de Plas - Katori Shinto Ryu

Hugo Bleys - Iaido

Pax Nicolasen - Kubotan

Norbert Baecker - Tanto Jutsu

Jeugdinstructeurs: 

Tony Van Venrooy - Seishinkai Ju Jitsu

Markus Bolli - Tempel boksen

Karsten Ullrich - Aiki Jujutsu

Jean Pierre Van Vré - Tai Jutsu

Maria Tang Gronnerod - Taido Karate

Op zondag gaan we van start met alle ongewapende stijlen oa: Seishinkai Ju Jutsu, Kiyoi Jiu Jitsu, Tai Jutsu, Goshindo, Aikibudo, Karate, Shogai Jutsu, Goshin Jujutsu en Aiki Jujutsu. Ook voor onze jeugd hebben we op zondag een gevarieerd korps van fijne instructeurs opgelijst en klaarstaan. 

instructeurs: 

Hugo Bleys - Kiyoi Jiu Jitsu

Alain Sailly - Goshindo

Danny Daem - Goshin Jujutsu

Karsten Ullrich - Aiki Jujutsu

Tony Van Venrooy - Seishinkai Ju Jutsu

Jean Pierre Van Vré - Tai Jutsu

Norbert Baecker - Jujutsu

Gian Vito Cocciolo - Ju Jutsu

Rida Van de Plas - Aikibudo

Patrick Mees - Shogai Jutsu - Kyokushin Karate 

Jeugdinstructeurs zondag: 

Pax Nicolasen - Ju Jutsu

Markus Bolli - Tempel boksen

Marcel Morton - Shotokan Karate

Maria Tang Gronnerod - Taido Karate

David Van der Schoepen - Seishinkai Ju Jutsu & Tai Jutsu

Beschrijving groepen:

Tatami 1 masterclass - vanaf 3e dan

Tatami 2 zwarte gordels tot 2e dan

Tatami 3 bruine en blauwe gordels -1 & 2e kyu's

Tatami 4 Groene gordels 3e kyu's

Tatami 5 Oranje gordels 4e kyu's 

Tatami 6 Gele en witte gordels  5e en 6e kyu's

Tatami 7 Jeugd 4 - 14-17 jaar

Jeugd 1e verdieping

Tatami 8 Jeugd 1 - 4-6 jaar

Tatami 9 Jeugd 2 - 7-9 jaar

Tatami 10 Jeugd 3 - 10-13 jaar tot gele band, hogeren mogen naar Jeugd 4 om daar mee deel te nemen